2020智慧树,知到《大学英语》章节测试【完整答案】

作者: 网课天才 分类: 智慧树答案 发布时间: 2020-04-23 14:43 阅读次数:文章来源: 网课答案网

您当前位置:主页 > 智慧树答案 > 正文

网课答案网:www.aikanwk.com免费为你整理分享2020智慧树,知到《大学英语》章节测试【完整答案】最新相关内容如下,希望对你有所帮助:


  2020最新智慧树知到《大学英语》章节测试答案
 
  第一章
 
  1、We often ( ) that when other people do the same things as we do, they do them for the same reasons; but this assumption is not always reasonable.
 
  A:explore
 
  B:emerge
 
  C:enrich
 
  D:assume
 
  正确答案:assume
 
  2、 He ( ) the gift of imagination from his family, but he lacked the driving power to take action.
 
  A:inherited
 
  B:acquired
 
  C:overwhelmed
 
  D:pursue
 
  正确答案:inherited
 
  3、After a(n) ( ) physical exam, my doctor said I was in good condition except that my blood pressure was a little high.
 
  A:available
 
  B:giant
 
  C:comprehensive
 
  D:unique
 
  正确答案:comprehensive
 
  4、 Our bodies have greater ( ) than most of us realize, and we can benefit by remembering this.
 
  A:confidence
 
  B:potential
 
  C:innocence
 
  D:approach
 
  正确答案:potential
 
  5、 He was proud of being chosen to ( ) in the game, and he promised that he would try as hard as possible.
 
  A:participate
 
  B:evolve
 
  C:bond
 
  D:embrace
 
  正确答案:participate
 
  第二章
 
  1、City residents the housing price is unreasonably high.
 
  A:complain about
 
  B:complain of
 
  C:complain that
 
  D:complain to
 
  正确答案:complain that
 
  2、Don’t just ‘wrong with it; suggest some positive ways to solve the problem.
 
  A:complain about
 
  B:complain of
 
  C:complain that
 
  D:complain to
 
  正确答案:complain about
 
  3、He intends to quit the job, not that he dislikes it, but that he is too old for it.可翻译为:他打算辞职,不是因为他讨厌这项工作,而是因为他年纪太大了,不适合这项工作。
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:对
 
  4、It is not that Kate doesn’t want to help you, but that it is beyond her power.可翻译为:不是凯特不想帮你,而是这超出了她的能力范围。
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:对
 
  5、Not that I’m unwilling to lend you a hand, but (that) I’m too busy for the moment.可翻译为:不是我不想帮你,而是我现在太忙了。
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:对
 
  第三章
 
  1、“For most undergraduates, non-stop Internet connectivity is the fuel of college life.”的参考译文是对于大多数本科生来说,永不间断的网络是大学生活的动力。
 
 
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:A
 
  2、“The Internet is a powerful tool, but make sure that you use it wisely for all the good value it offers and that you won’t let too much of a good thing become something bad.”的翻译是:互联网是一个强大的工具,但是你要确保能明智地利用它,来获得它所具备的一切好处,确保你不会过度使用它而使之变成害人的东西
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:A
 
  3、In the text in section B, why does the author regard the Internet as a double-edged sword? Like pollution and traffic jams that come with the convenience of cars, Internet access has proven so popular that it has given rise to a new kind of social epidemic, Internet addiction.
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:A
 
  4、The sentence “On one campus, students use Wi-Fi to fire off instant messages, review their homework assignments, and check their bank balances.” means有一所大学里,学生用无线网络点燃即时信息、复习家庭作业以及查看银行账户余额。
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:B
 
  5、The sentence “These things didn’t happen to these people because they were lazy or stupid, they happened because of addiction.” means这些事情没有发生在这些人身上是因为他们懒惰或愚蠢。事情发生了因为他们上网成瘾。
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:B
 
  第四章
 
  1、She held her hand above her eyes to shield them________ the sun so that she could see more clearly the man in front of her.
 
  A:to
 
  B:from
 
  C:up
 
  D:in
 
  正确答案:B
 
  2、What writing pattern does the author use in Section A?
 
  A:comparison and contrast
 
  B:problem and solution
 
  C:question-example-conclusion
 
  D:a sequence of actions
 
  正确答案:C
 
  3、My daughter was shy; she was afraid to ask questions, ____ to questions in class, or talk with other children.
 
  A:respond
 
  B:react
 
  C:yield
 
  D:confine
 
  正确答案:A
 
  4、In which month did the story of Section B take place?
 
  A:September
 
  B:November
 
  C:June
 
  D:July
 
  正确答案:B
 
  5、What is Jonda in Section B?
 
  A:a police officer
 
  B:a student
 
  C:an office lady
 
  D:a doctor
 
  正确答案:A
 
  第五章
 
  1、When talking about cooperation agreement, they held out several terms.
 
  A:severe
 
 
 
  B:harsh
 
  C:strict
 
  D:difficult
 
  正确答案:B
 
  2、We will any aggression.
 
  A:split
 
  B:break
 
  C:struck
 
  D:smash
 
  正确答案:D
 
  3、He is fair to us without .
 
  A:differences
 
  B:discriminate
 
  C:distinction
 
  D:distinguish
 
  正确答案:C
 
  4、The budget of the has been hacked almost in half.
 
  A:finance
 
  B:hair
 
  C:accounting
 
  D:economy
 
  正确答案:
 
  5、The thesis may at first strike one as extreme, but evidence exists to support it.
 
  A:hardly
 
  B:few
 
  C:substantial
 
  正确答案:C
 
  第六章
 
  1、Working 20 hours per week or more, _ school achievement and commitment.
 
  A:destroyed
 
  B:undermined
 
  C:ruined
 
  D:damaged
 
  正确答案:B
 
  2、Many power stations have been modernized to less pollution.
 
  A:set off
 
  B:give out
 
  C:set out
 
  D:give off
 
  正确答案:B
 
  3、My parents do not object to my taking part-time jobs, but they remind me not to let them __my school work.
 
  A:interfere to
 
  B:interfere with
 
  C:interfere in
 
  D:interfere of
 
  正确答案:B
 
  4、He denies the university’s _ that he cheated in two tests through having knowledge of the questions in advance.
 
  A:saying
 
  B:declaration
 
  C:claim
 
  D:announcement
 
  正确答案:C
 
  5、In factories, workers are mostly male while female workers are __.
 
  A:in the major
 
  B:in the majority
 
  C:in the minor
 
  D:in the minority
 
  正确答案:D
 
  第七章
 
  1、They were _ to sell their house in order to pay their debts.
 
  A:absorbed
 
  B:obliged
 
  C:involved
 
  D:committed
 
  正确答案:B
 
  2、The scientist is _ in many spheres of knowledge.
 
  A:distinctive
 
  B:distinct
 
  C:distinguished
 
  D:distinguishable
 
  正确答案:C
 
  3、The Prime Minister __ that a five-man committee had been founded to investigate the cause of the accident.
 
  A:claimed
 
  B:proclaimed
 
  C:exclaimed
 
  D:screamed
 
  正确答案:proclaimed
 
  4、The rent is reasonable, and __, the location is perfect.
 
  A:otherwise
 
  B:therefore
 
  C:moreover
 
  D:however
 
 
 
  正确答案:moreover
 
  5、This kind of desk can be _ to the height you need.
 
  A:adjusted
 
  B:adapted
 
  C:regulated
 
  D:amended
 
  正确答案:adjusted
 
  第八章
 
  1、“艰难之路唯勇者行”,可翻译为:When the going gets tough, the tough get going.
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:A
 
  2、Humanities可解释为:he Humanities are academic disciplines that study aspects of human culture, using methods that are primarily anaytical, critical, or speculative, which are distinguished from the mainly empirical approaches of the natural sciences. The humanities, also called social sciences, include history, anthropology, communication studies, law, language, literature, philosophy, religion, music and theater, etc.
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:A
 
  3、invest sb. with sth.的意思是,把某物扔给某人
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:B
 
  4、After driving for thirty miles, she suddenly realized that she in the wrong direction.
 
  A:was driving
 
  B:has been driving
 
  C:had been driving
 
  D:drove
 
  正确答案:C
 
  5、On his next birthday he married for ten years.
 
  A:has been
 
  B:will be
 
  C:will have been
 
  D:would have been
 
  正确答案:C
 
  第九章
 
  1、Earthquakes occur without warning; however, it is claimed that some animals can feel earthquakes ( ) occurrences because of their highly sensitive organs.
 
  A:ahead
 
  B:prior to
 
  C:meanwhile
 
  D:after
 
  正确答案:B
 
  2、It is ( ) for every family to make earthquake emergency plans
 
  A:sensitive
 
  B:sentimental
 
  C:sensational
 
  D:sensible
 
  正确答案:D
 
  3、People used to think the development of electronics may ( ), but now more and more letters and documents travel electronically.
 
  A:amount to much
 
  B:amount of much
 
  C:not amount to much
 
  D:not amount of much
 
  正确答案:C
 
  4、Ford tried dividing the labor,each worker _ a separate task.
 
  A:assigning
 
  B:assigned
 
  C:was assigned
 
  D:would be assigned
 
  正确答案:B
 
  5、The article opens and closes with descriptions of two news reports,each one major point ( ) the other.
 
  A:in contrast with
 
  B:contrasted
 
  C:compared with
 
  D:by contrast
 
 
 
  正确答案:A
 
  第十章
 
  1、Choose the appropriate words or expressions to finish the sentences.When the police caught up with him, Mr. Foster had to __ that he’d broken the speed limit.
 
  A:commence
 
  B:coordinate
 
  C:confess
 
  D:consequently
 
  正确答案:C
 
  2、Guess the meaning of the underlined idiomatic expressions in the following sentences.With a knot in the pit of my stomach, I conquer my fear and ask, “Hey, how about lunch after class on Friday?”
 
  A:they became attracted to each other
 
  B:an uncomfortable feeling because of nervousness
 
  C:share the dating expense or split the money with the date
 
  正确答案:B
 
  3、For the body part: a long journey of love, the author writes in _ sequence.
 
  A:time
 
  B:times
 
  C:a
 
  D:the
 
  正确答案:A
 
  4、Valentine’s Day on February 14 is a holiday of love and romance usually by exchanging valentines or love tokens between lovers.应该翻译为:2月14 情人节是一个充满爱情和浪漫的节日,恋人之间通常都会交换情人卡和爱情信物。
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:A
 
  5、On Qixi Festival, girls would also beg Weaving Maid for some wisdom for a happy marriage.应该翻译为:在七夕那天,姑娘们会向天上的织女祈求智慧,以获得美满姻缘。
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:A
 
  第十一章
 
  1、The National Bureau of Statistics will release a series of economic indicators, including inflation, investment and social .
 
  A:consume
 
  B:consumption
 
  C:consumes
 
  D:consuming
 
  正确答案:B
 
  2、The stock price fluctuations have sparked the investor’s concern about insider trading and market .
 
  A:manipulate
 
  B:manipulation
 
  C:manipulated
 
  D:manipulating
 
  正确答案:B
 
  3、According to a report, a 47 percent of the British population has admitted to cheating on a partner.
 
  A:stagger
 
  B:staggered
 
  C:staggering
 
  D:staggers
 
  正确答案:C
 
  4、Nowadays, the problems faced by teachers derive from the belief that the teachers’ task is to fill students’ heads with the information they need to know.应翻译为:现在,老师们面临的问题来自于一种观念,那就是人们认为老师的任务就是往学生的大脑里填满他们需要知道的信息。
 
  A:对
 
  B:错
 
  正确答案:A
 
  5、Choose the Chinese expressions which match the English ones.messages at odds with each other ( )
 
 
 
  A:掂量掂量你的生活
 
  B:彼此相左的信息
 
  C:凝聚到我们的意识里
 
  D:满足你的物质需求
 
  正确答案:B
 
  第十二章
 
  1、A strong police force has been placed between the two _ groups in village to prevent fighting and killing.
 
  A:proponent
 
  B:joint
 
  C:friendly
 
  D:rival
 
  正确答案:D
 
  2、Though many things have been changed culturally, there is a commitment and sense of responsibility that have not been _ in today’s society.
 
  A:held
 
  B:discarded
 
  C:validated
 
  D:expressed
 
  正确答案:B
 
  3、People are concerned about the environment issue because air and water pollution not only affects everyone’s health but also makes it difficult for businesses to __.
 
  A:profit
 
  B:overcome
 
  C:win
 
  D:purchase
 
  正确答案:A
 
  4、 You will __ for not learning English; you never know how much you will miss without being able to speak English.
 
  A:cling to
 
  B:impose on
 
  C:come in handy
 
  D:pay a big price
 
  正确答案:D
 
  5、Instead of ignoring or envying successful students, I made it my mission to _ the mysterious causes of their success and greatness.
 
  A:investigate
 
  B:enlighten
 
  C:fluctuate
 
  D:implement
 
  正确答案:A
 
以上就是2020智慧树,知到《大学英语》章节测试【完整答案】相关资源
本文链接:www.aikanwk.com/a/zhsda/1819.html
网课无趣且麻烦,你的网课我来承担,QQ:3570709496 微信号:wktc09 安全包过,95+分哦!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓详情点击下方↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

上一篇是:<<智慧树知到《大学英语(山东联盟)》章节测试【完整答案】   
下一篇是: 2020智慧树,知到《翻译入门(吉林联盟)》章节测试[完整答案]>>